66/2012. (IV. 2.) módosítás

Módosult a 66/2012. (IV. 2.) „A kábítószerekkel és pszichotróp anyagokkal, valamint az új pszichoaktív anyagokkal végezhető tevékenységekről, valamint ezen anyagok jegyzékre vételéről és jegyzékeinek módosításáról” szóló kormányrendelet. Már az alprazolam és clonazepam tartalmú készítmények is 5 példányosan rendelendők.

Módosult a 66/2012. (IV. 2.) „A kábítószerekkel és pszichotróp anyagokkal, valamint az új pszichoaktív anyagokkal végezhető tevékenységekről, valamint ezen anyagok jegyzékre vételéről és jegyzékeinek módosításáról” szóló kormányrendelet

Már az alprazolam és clonazepam tartalmú készítmények is 5 példányosan rendelendők.

20. § (4) * A K1 és K2 jegyzéken szereplő kábítószerek, valamint a P1 és P2 jegyzéken szereplő pszichotróp anyagok, a P3 és P4 jegyzéken szereplő pszichotróp alapanyagok, a P4 JEGYZÉK 3. ÉS 14. SORÁBAN SZEREPLŐ HATÓANYAGOT TARTALMAZÓ GYÓGYSZEREK, valamint az új pszichoaktív anyagok megrendelése, átadása, átvétele és belföldi szállítása csak a 6. melléklet szerinti, szigorú elszámolási kötelezettség alá vont nyomtatvány felhasználásával történhet. A nyomtatvány előállítása az OGYÉI által előzetesen meghatározott mennyiségben és sorszámtartománnyal történhet.